Nepoznávám se.

Nepoznávám se.

Anotace: Ztratila jsem rodinu, přátele.. A všechno díky Tobě. Změnils mě.

Změnils mě.
SAkra, o tolik jsem se změnila.
CO se to se mnou děje ?
Tvým kouzlům a zaklínadlům jsem podlehla.

Láska,
krátká, něžná.. šťastná.
Nejdřív jsem myslela,
že se mě dělá anděla.
Opak se ale stal pravdou
a mě teĎ mají za holku bláznivou.
Černá vystřídala bílou,
Štěstí vystřídal smutek.
Prý byla jsem vždy optimistou,
teď převažuje bolest a zármutek.

Vím kdo to je,
holka obšťastněná.
Povídal jsi mi o ní.
Ta, o které stále sníš.
Byl jsi zamilován
a ona odešla.
Láska k ní Tě však neopustila.

Matika, musím dávat pozor !
Mechápu to !
Čísla se mi mlží,
tužka se zlomila..
Já nejsem anděl,
já jsem dcera ďáblova.
Autor Back to Blackness, 01.08.2011
Přečteno 364x
Tipy 3
Poslední tipující: Live to fight, la loba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlasím s la loba :)

02.08.2011 17:36:00 | Live to fight

Mluvím tak o sobě kvůli skutkům, kterými jsem se provinila.

02.08.2011 11:31:00 | Back to Blackness

Láska nás mění ale záleží na nás kam se vydáme...V každém je dobro..

01.08.2011 20:37:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí