Vanilka

Vanilka

Anotace: také se vám při jisté vůni vracejí jisté vzpomínky?

Vanilková vůně
voní tak sladce
Vanilková tůně
utopíš se lehce
Vrací mě tam
kam nepatřím
je to jen klam
však pro mě je vším

S vanilkou lehce se sní
krásné sny
co nikdy se nesplní
Voní dál netuše
že díky ní
pláče má duše
...snad někdy dovoní...
Autor Mag Dí, 09.02.2006
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí