Už nic...

Už nic...

Anotace: Pro P.V.

Zbývá jen plamínek
uprostřed ledů
chtěla bych říct
a snad to i svedu
jak moc mě mrzí
co jsem řekla a co ne
ale můj sen, bohužel
se skutečností nestane

Žádné krásné věci
a sladká budoucnost
život a smrt naučí
co je čest a ctnost

Jsi něco jako Lucifer
s andělovou duší
vždycky když Tě zahlédnu
mé srdce nahlas buší

Tvou krev a lásku,
nechci víc
miluju Tě
jinak nic
Autor Matsuyama Tatsuko-chan, 04.08.2011
Přečteno 344x
Tipy 9
Poslední tipující: Baskerwille, ECHO PARAZIT, strašidýlko-střapatý, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Veru, Ovádko
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slušně na psaný za bod.

04.08.2011 20:52:00 | ECHO PARAZIT

Moc hezke zamilovane vyznani...

04.08.2011 11:49:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí