Rozžhavené kamínky.

Rozžhavené kamínky.

Anotace: ...

Jsem odsouzena k smrti.
Hotovo, sečteno, podtrženo.
Ale ani umrtím se nezbavím bolesti,
kterou je mé srdce postiženo.
Nenávidím vás!
Všechny do jednoho..
Až na jednoho.
Mohu Tě o něco požádat ?
Odejdi z mé hlavy.
A vem si s sebou i všechny vzpomínky.
Ty totiž bolí nejvíce.
Jako rozžhavené kamínky.
Jak dlouho ?
Jak dlouho budu ještě chodit po jehlách
a ptát se sam sebe:
,,Budu sad ještě někdy Tvá ?"
Autor Back to Blackness, 04.08.2011
Přečteno 345x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí