On Ti za to nestojí.

On Ti za to nestojí.

Anotace: Žádný kluk nestojí za to,abys pro něj plýtvala slanou vodou.

A je to zpět,
sladké jako med.
Že je to minulost jsem doufala,
však mé vzpomínky bych nikomu nedala.
Teď tu jen tak tiše sedím,
omámená Tvými slovy:
,,Jak se máš ? A co chlapy?"
Měla bych přestat chodit ven
a s ostatními si povídat,
neboť každé z jejich slov
mi Tě začíná připomínat.
Ty mě nejspíš pořád nechceš,
ok, nic nového.
Tak už holka sakra nebreč
najdeš si lepšího.
Autor Back to Blackness, 04.08.2011
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: Samanta, Live to fight
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš naprostou pravdu :-)

07.08.2011 23:46:00 | Samanta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí