Pro Tvé oči

Pro Tvé oči

Anotace: Probudila si ve mě cit:)

Sbírka: Druhá šance

V koutě sedím
na fotky Tvé hledím
myslím na Tebe každou vteřinou
koukám na tvou tvář tak nevinnou

já chtěl bych se k tobě přivinout
býti Tvým hrdinou
Svádím o Tebe tuhý boj
zničenou mám svojí zbroj

Pro Tvé oči krásné
moje srdce hasne
Klesám do kolen
prostě láskou byl jsem skolen

Čtu každým dnem
báseň Tvou
Nechci aby jsi byla jen mým snem
buď múzou mou
Stálou...
Autor Jacob P. Verlaine, 07.08.2011
Přečteno 588x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Lucucu, Lumen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí