Polibek

Polibek

Anotace: ............

POLIBEK

Rty se střetnou v polibku,
v tom kouzelném požitku.

Blízkost, souznění,
všech Tvých smyslů mámení.

V té nesmírné blízkosti,
po boku milované bytosti.

Pouze s osobou, ke které něco cítíš tohle prožíváš,
kdykoli se ji do očí podíváš.

Když však vše jednou se ukončí,
milující rty se rozloučí.

Střetnou se možná v polibku novém,
avšak oproti tomu s tím koho miluješ nesmírně strohém.
Autor Samanta, 08.08.2011
Přečteno 393x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí