Proč tolik proč?

Proč tolik proč?

Anotace: ....prostě proto

Proč se mi po tobě tolik stýská,
proč ti nemohu být stále blízká,
proč musím pokaždé city skrývat,
proč se nemohu do tvých očí dívat,
proč nedržíš mě ve své náruči,
proč bývá mi tak často k pláči,
proč se vždy jen chviličku máme,
proč většinou na sebe vzpomínáme,
proč tě mám, lásko, tak moc ráda,
proč nechtěla jsem pouze kamaráda,
a proč si na všechno srdíčka maluji?
Protože tě šíleně smutně M I L U J I.
Autor ona, 09.02.2006
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí