Nahatá asociace

Nahatá asociace

Anotace: nevím, jestli to vystihuje, co jsem měl na mysli

Jako bys voňavým plátkem růže byla,
A jen tak se mi z nebe na dlaň snesla.
Nekonečnou cestou, od které nemám plán,
Po které mohu, jak chci, bloudit sem a tam.
Třeba i ze studánky vyvěrajícím potůčkem,
Jehož zurčení mohu rozjásat malíčkem.
Či svůdně mnohobarevnou oslnivou duhou,
Klenoucí se nad dvojicí tvých prsou.
Nebo snad i bujnou nezkrotnou flórou,
Celou noc zavlažovanou milostnou rosou.
Prostě pokladem bez peněz a bez zlata,
Ale nejdražším, když jsi pro mě nahatá.
Autor casla, 10.08.2011
Přečteno 400x
Tipy 15
Poslední tipující: Kett, hatlapatla, Emmelia, la loba, James Libustka, jita.1965, Květka Š., E.T.Jane
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je nádhera...že bych ušetřila za šaty?...

12.08.2011 13:06:00 | la loba

Mně se to taky moc líbí...ST.

11.08.2011 11:15:00 | Květka Š.

Tak za mně - nááádherně to vystihuje to krásné, cos měl na mysli. Úžasně napsané a líbí se mi moc!

11.08.2011 09:32:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí