Pro tebe

Pro tebe

Anotace: snad tě to posílí

Říkáš, že chybí ti moje slovíčka,
A tak pro tebe je tato básnička,
Jenže s verši je to jak s pocity,
Přece je dobře znáš zrovna ty.

Někdy jsou krásné, jindy smutné,
Jako když kat viníkovi hlavu utne,
Také ty jsi veselá, někdy smutná,
Podle toho ti i básnička chutná.

Zapomeň, že trápí tě smutek,
Vykonej raději dobrý skutek,
Život je o zoufání i polaskání,
I o tom, o čem nemáš ani zdání.

Možná jsou to krásná slovíčka,
Možná něžná pohlazení na líčka,
Život netvoří jen rýmy do básní,
Spíše naděje, láska a doufání.
Autor casla, 13.08.2011
Přečteno 423x
Tipy 10
Poslední tipující: Azure angel, Kett, hatlapatla, labuť, la loba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něžnosti mají ženy rády...

13.08.2011 11:32:00 | labuť

Slova nemají váhu nejsou li podpořena činy ale bez milých laskavých slov je taky smutno

13.08.2011 10:44:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí