Špatná předpověď počasí

Špatná předpověď počasí

Anotace: někdy to prostě nevyjde

V zámku tě čekám z vlnitého plechu,
Na zastávce autobusu u křižovatky,
Oblačný bubeník se usadil na střechu,
A v nudném rytmu tříská kapkami.

Zcela zatažená v dáli opona krajiny,
Zavěšená na provazcích cárů deště,
Splývá jako oběšenec ze šedivé oblohy,
A působí tak neuvěřitelně strašně.

Počasí nevychází podle předpovědi,
Místo sluníčka je moje duše prázdná,
Všechno je to jak v temném podsvětí,
Podobně, jako dopadla naše láska.

Snad stihneš spoj mého očekávání,
A vyrazíme spolu někam za teplem,
A nikdy už nedáme na předpovědi,
Potom třeba svoji lásku zase zvládnem.
Autor casla, 13.08.2011
Přečteno 401x
Tipy 23
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, Azure angel, Poučený fracek, Live to fight, jita.1965, hašlerka, NikitaNikaT., labuť, Alain, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

naprosto souhlasím s komentem pode mnou.

31.08.2011 17:56:00 | ECHO PARAZIT

moc se mi líbí ta práce se slovy, pěkné

15.08.2011 17:06:00 | Live to fight

Ano, aj mně se Tvé dílko líbí, má to prostě vše, popsán pocit, nejen serce... ST!***

14.08.2011 09:54:00 | NikitaNikaT.

Pěkná je. st

13.08.2011 16:50:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí