Okouzlení

Okouzlení

Anotace: .

S úžasem se koukám
na půlnoční nebe
nádhera, ta nádhera
jež obklopuje nás
v jemné záři měsíce
já probudil jsem tebe
okouzlení dostihlo mě
přesně v pravý čas
kouzelná, jsi kouzelná
připoutáváš mě k sobě
víla, to je síla
labuť v křišťálovém lesku
doufám, že se probudí
i skryté city v tobě
chci tě zavřít v srdci
cítit trochu méně stesku
Autor Manni3, 14.08.2011
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí