:-(

:-(

Anotace: .

jsme tu a kalíme
jsme tu v pár lidech
zábran my se zbavíme
a jen tak si sedíme

kecáme a alkohol v nás
otevírá dveře do neznáma
hledáme mnoho krás
ale na nalezení to nevypadá

chceme najít lásku
nebo jen další bolest
tak kde máme tu krásku
s kterou můžeme rozkvést??

a tak samota v nás narůstá
je to čím dál horší
bolest srdcem prorůstá
myslíš že holka to zlepší?

..............
......
...
.
Autor najrob7410, 14.08.2011
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jooo,snad se ti to zlepší.

15.08.2011 19:11:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí