Kližme

Kližme

Anotace: O vztahu

Hryžme
Ližme
Víš mně
Vyrob stoličku
Zaber na chviličku
Povídej pohádku
Zazpívej písničku
Namaluj kostel
Vyrob postel
Ližme
Křič
Alespoň chviličku
Buď mi na blízku
Do hlavy skleničku
Vydrž tam chviličku
Ustel postel
Pak ten kostel
Byl to hostel
Tam jsem Tě poznal
V kostele si Tě vzal
Vše slíbil
Vždyť jsem se Ti líbil
Vyl jsem jako vlk
Teď jsem zmlkl
A tak klížím, co jde
Lížu, co mám
Zaberu, kde můžu
Snad ještě něco zmůžu
Nebo nemůžu?
Autor umělec2, 15.08.2011
Přečteno 393x
Tipy 5
Poslední tipující: Maryje..., casla, Judita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já jim taky nerozumím co zaseji to si slíznu holt asi tak.

15.08.2011 21:46:00 | umělec2

nerozumim nekterim slovickam - jeste se vratim

15.08.2011 21:42:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí