Proč si na mě stále život vybírá tyhle sousta?

Proč si na mě stále život vybírá tyhle sousta?

Anotace: o dalším rozchodu

Sbírka: Moje básničky

Aaron Carter - I'm All About You

http://www.youtube.com/watch?v=dpqGEUQK1CU&feature=fvwp&NR=1

Nedávno jsem poznala super kluka,
sice jen přes internet a volání,
a teď trošku zažívám ve svém nitru muka,
ale myšlení na školu a na věci, co mě baví to zahání.

Jmenoval se Martin,
a doufala jsem, že to delší dobu vydrží,
ale včera jsem dostala špatný nástin,
a už se to vrátí na tu stejnou krásnou vlnu stěží.

Nejspíše se vrací ke své bývalé,
trošku mě to zranilo,
je to strašně nemilé,
a včera mě to k pláči dovedlo.

Nechápu ten život, proč ty rozchody hned,
se tak brzy po sobě odehraly,
není vůbec sladký jako med,
a mě veškerou naději odebraly.

Proto asi život nechám plynout jako vodička,
aby mi našel on toho pravého,
abych brzy už nebyla samotná holčička,
osud mi musí najít toho správného.

http://www.youtube.com/watch?v=mgx1iV7tVcI&feature=related
Autor Nikolka, 18.08.2011
Přečteno 543x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, jitka.svobodova, whiolet
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to víš že jo...z pro jednoho osla jsi přeci nevyrostla :)

18.08.2011 19:42:00 | whiolet

Najde, najde, nebooj:-)).To se občas stává...

18.08.2011 18:32:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí