Stíny tančí

Stíny tančí

Anotace: ... a mé srdce láskou buší...

Stíny tančí v rytmu svíce,
krásné - to vím - jsou nejvíce.
Ladné křivky mé jediné dívky,
lemují se puklinami podezdívky.

Stíny tančí v rytmu hudby,
život obrací mi jentak naruby.
Odvracím se od světel svíc,
abych jich viděla ještě víc,

Stíny tančí v rytmu tance,
vypadají přec tak sladce.
Srdce mi jako o život buší,
byť to málokdo tento den tuší.
Autor januve, 19.08.2011
Přečteno 460x
Tipy 7
Poslední tipující: Nebbisha, nikoolkaaa, labuť, jitka.svobodova, E.T.Jane, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezké:-)

22.07.2014 11:42:05 | Štířice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí