Nikdy

Nikdy

Anotace: Nikdy mu to neřeknu a asi proto to píšu sem.

Sbírka: Láska bolí

Každý den se potkáváme,
ale druhého si nevšímáme.
Ovšem i když o tom nevíš,
sleduji tě, když tam sedíš.

Na zahradě posedáváš,
Tím mi bolest přiděláváš.
Dlouho jen tak přemýšlím,
proč právě ty jsi pro mě vším.

Toužím ti říct: "Miluji tě"
však bojím se že prasknou nitě.
Nitě které nás pojí přátelstvím,
nemysli si, že to o tobě nevím.

Vztahu se bojíš jak čert kříže,
oba ale víme, že to ti nepomůže.
Jednoho dne i ty budeš šťastný,
jenom to moje srdce bude prázdný.
Autor Krist7nka, 19.08.2011
Přečteno 493x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí