Vzpomínky vyfoukané z popela

Vzpomínky vyfoukané z popela

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=w7jkJjCbens&feature=related

Obzor jako vystřižený z papíru
kontury večera střihly noci na míru
temné světlo v poslední záři dne
ticho, co křičí ospale....

stromy se staly stíny
a patník už není bílý

koleje rozpálené horkem
tekuté objetí léta

a v suché vůni trav
hledám kousek starých zpráv

chvilky navíjím na prst
proč čas tak rychle odlétá....

Chybíš mi....
vracíš mi ve vzpomínkách
vůni hořícího dřeva

ve vzduchu mráz
a doteky očima, nesmělé dlaně
to se zapomenout nedá...

Měsíc má stejnou kůrku na okraji
a cesty pořád vedou přes pole
míjíme se, jak cizinci, co už se neznají
oba srdce samotou prokřehlé....

V životě pár nejcennějších chvil
ten nápoj jsme ani jeden nevypil
..........
do dáli ubíhá všední koloryt
chtěla bych znovu tebe mít.....
Autor Verena, 26.08.2011
Přečteno 446x
Tipy 35
Poslední tipující: Jiparo, V.N.Losinský, vodnař, Actafool, Štěpina G, Zasr. romantik, Holis, Alex Ardes, Mbonita, danav, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně jsi to napsala!!

01.09.2011 21:11:00 | Actafool

Jdeme městem osiřelí
zní pláč v mém srdci lehce
ta dálka jež nás dělí
spojit mne s tebou nechce.

Skvostné verše...ST!

27.08.2011 11:10:00 | hašlerka

Nádhernááááá!!Něha a barevnoSt:-)

27.08.2011 09:01:00 | CULIKATÁ

Krásné čtení, jako vždy, když přijdu k Tobě číst.

26.08.2011 23:00:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí