Pět tisíc

Pět tisíc

Anotace: ...kousků mé duše

Pět tisíc schovaných slz
pod polštářem

vesmírem provází
mě sedmilhář

snad bez zbytečných
průtahů mi ukáže
kde se teď ukrýváš

Pět tisíc slz
schovaných pod víčky

a v hlase náznak
trochy smutku

bez jakýkoliv
okolků
naleznu tvoji pravou
tvář
a s neskonalou důvěrou
znovu ti své
srdce dám
Autor Lacosta1, 28.08.2011
Přečteno 420x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Denael, Robin Marnolli, hypertenze, tato22, James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí