nikdy

nikdy

Anotace: navždy

Jednou jsem Tě políbil,
cítíl teplo Tvého těla,
i to, že ses trochu chvěla...

a byla tu naše láska.

Dávno víme, že ta síla,
která srdce svírá,
jen o kráse vůbec není.
Každý z nás to jistě tuší,
že jde o souznění duší...

a vzájemné okouzlení.

Jedno malé políbení,
jeden dotek něhy
a březnové tají sněhy...

bůh ví, že chci umřít vedle tebe,
stráží jsme odhaleni,
bůh ví,že ty schody co jdou z nebe,
schází mým opojením,
však nikdy neupadneš v zapomění...
Autor Lumen, 29.08.2011
Přečteno 367x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., tato22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je kouzelná a nesmírně krásná.. miluješ srdcem, ale pozor na pády... v lásce je potřeba aj rozum. Jak se řéká, od každého kousek.

04.09.2011 06:47:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí