Vem si

Vem si

Anotace: neváhej, řekla bych, kdyby jsi mohl, sladká nevědomost bytí

je muž a je žena
co mohou si společně dát?
co mohou ukrást dnešku
jako adam a eva

jablko
znamení rozkoše,poznání a touhy
jak se oddát,užít si živé vody
vodopádu co padá,tříští své krásy
o holou zem

kámen co studí
hřeje navzájem
křičím, vem si mě vem
chci být děvkou tvé touhy
Autor Meriel, 31.08.2011
Přečteno 437x
Tipy 5
Poslední tipující: Donne, strašidýlko-střapatý, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí