Spirál - nová

Spirál - nová

Anotace: ... spirálová slova ... akrylová, betonová, polibková

Právě, právě, právě
někdo leží v trávě.

Pravěký muž, jeho žena,
báseň, zdá se, dokončená.

Slunce letí trasou svitu,
divočák se ukryl v žitu.

Moje máma teprv snídá,
je to príma, je to bída.

Střídají se polokoule,
na hlavě mi roste boule.

Vypadám jak čert a Káča,
Vinár prvé víno stáča.

A keď burčák dobre chutí,
proletím se na labuti.

Dzień dobry i Dovidzenia,
Orlice mi v dlani sténá.

Thank´s, Dankeschn, Spasíba,
moje Merci zbytek líbá.

Protože jsou slova spolu,
ubrus prostřen chudým stolům.

Máma, táta, ségry, bratři,
poklad světa pravým patří.

Rozum je teď zapotřebí,
jsme na světě a ne v nebi.

Váhy váží tuny zlata,
terabyte teď domů chvátá.

G.B. Frank a taky line (lina),
bez práce koláč nebývá príma.

Další slova MILUJI TĚ,
pohřben básník, uvíz v sítě.

Jak jen znal má slabá místa?
Je to básník, dozajista!

Možná skládá jiná slova,
numerická, číslicová.

Matrix, Dan Brown, Mona Líza (Lisa)
do USA nutná víza.

Možná není, vždyť jsme v EU rodině,
Moskva, Petrohrad v metro ve 3.-tí godině.

Jordán teče třemi, státy,
každý z nich je BOHU svatý.

Mrtvé moře léčí tátu,
šupina se leskne v zlatu.

Větrný mlýn a pak domů
Londýn, Paříž, Praha, Roma
klíčová dírka je doma.

Ještě nové srdce zvonu
a vysadit spoustu stromů!

Kosmická loď plave dolů,
WORD&WORLD jsou opět spolu.

Má to ovšem jeden háček:
večer sova, ráno ptáček.
Čas teď vletěl do otáček!

Spirálou se řítí zas,
proto jinak běží čas.
Autor Inge, 31.08.2011
Přečteno 413x
Tipy 5
Poslední tipující: el viento, strašidýlko-střapatý, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně žongluješ se slovy...

05.09.2011 08:11:00 | el viento

co dodat..? snad jen - smekám... ST

02.09.2011 23:49:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí