Vinna

Vinna

Anotace: stejně je to zbytečné ..

stáli jsme tam sami dva
a ta síla mezi náma
já chtěla být je tvá
-řekni, že-
vše byla jen fáma

chci tě líbat celou noc
chci, abys mě držel
abys nade mnou měl moc
své sliby abys dodržel

pak stala se ta chyba
samota a vášeň
ano to já jsem vinna
a o tom je celá ,báseň´

jen chci vrátit čas
cítit tvé tělo
chci slyšet tvůj hlas
chci, aby se vše chvělo

miluju tě
(jednoduché ?)
Autor amores peros, 31.08.2011
Přečteno 313x
Tipy 5
Poslední tipující: Loveless, tato22, Andělskými perutěmi chráněna, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí