Jak?

Jak?

Anotace: Sedíš za mnou a já nevím co mám dělat.

Sbírka: Láska bolí

Jak jen oslovit tě mám,
když city tvé neznám.
Bojím se, že uslyším tůj smích,
smích který bodá do srdce,
vím že by jsi mohl být jak sníh.

Krásný pocit cítím, když se na mě usměješ,
děsivý sen se mi zdál, když tě budu mít utečeš.
Bojím se každého dne kdy tě mám potkat,
srdce tvé svou láskou chci protkat.

Tvůj smích zní třídou a já mám chuť ti říci,
že pohled na tebe je to jediné co mě utěší.
Lásky bych si od tebe chtěla vzít velkou lžíci.
Tolik bych chtěla aby jsi věděl,
že věta miluji tě daleko víc mě potěší.
Autor Krist7nka, 02.09.2011
Přečteno 444x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí