Plná

Plná

Anotace: citu. Když je někdo sám a má rád...

Myslím, že není semnou
myslím, že spíš proti mě
lidstvo chodí ve dvou
a mě je to protivné



Kam si všichni razí?
Když já musím stát,
jsou šťastní a nazí
a já jim to prý musím přát

A kdy zamnou přiletí,
ten amorovej vůl,
střílí to snad na smetí?
Někdo mi ho ukradnul?!

Až chytnu toho chlápka
co pro něj oči mám,
řeknu mu zkrátka,
že celé své jmění,
za jeho ústa dám

Až mi příjde na dohled,
vysvětlím mu hned,
že za jeho pohled
dám i celý svět

A až pak bude odcházet
zvolám na něj:"Nespěchej!"
A až se dveře zabouchnout
zavzlykám si:"Tak se měj"
Autor Kite.Kat, 04.09.2011
Přečteno 350x
Tipy 2
Poslední tipující: SmallGeorge, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeci jen sobeckost je zlá a závist ještě horší.

01.04.2014 21:41:10 | SmallGeorge

Když chybí projevy lásky naší lásky, je velmi těžké dívat se jiným láskám do očí... To znám :)

05.09.2011 07:42:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí