Miláčkovi....

Miláčkovi....

Anotace: Z lásky.....

Ty jsi pro mě sluncem zářícím,
ale také měsícem svítícím.
Jsi pro mě ta největší hodnota,
jsi srdce i duše mého života.

Jak moc jsi pro mě důležitý v tomto světě,
to nejde popsat jenom v jedné větě.

Jsi myšlenka,která mi v mysli pluje,
jsi moje srdce,které mi v těle bije.¨
Jsi moje krev,která mi v těle proudí,
jsi můj svět,který se mi pořád točí.
Jsi můj sen,který v noci sním,
jsi to na co myslím i když spím.

Jsi můj život,který denně žiji,
jsi voda,kterou denně piji.
Jsi jako sníh co v zimě padá,
jsi jako zpěváček co rád si zpívá.
Jsi zlato co se třpytí,
jsi prostě všechno co k životu patří.

I když to studí nebo hřeje,
i když tě to rozpláče nebo rozesměje.

Tak hrozně tě lásko moje miluji,
až básničky ze sebe čaruji.
Napadá mě toho mnohem více,
ale jenom ty víš komu bude navždy mé srdce.

Miluji Tě!!!!
Autor Imagia, 07.09.2011
Přečteno 523x
Tipy 2
Poslední tipující: Sleepwalker
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mmm. Vyznání. :)

07.09.2011 15:34:00 | Sleepwalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí