Strach

Strach

Anotace: Miluji tě ale ze strachu ti to nepovím

Sbírka: Láska bolí

Každý den za mě usedáš,
pokaždé když tě vidím, klidu mi nedáš.
Potkávám tě den co den,
Kéž by to byl jen zlý sen.
Zlý sen, kdy jsi jen kamarád,
stále doufám, že mě máš taky rád.

Rád, ale víc než kamarádku,
moje pocity by pak byli v pořádku.
Bojím se tě jen tak oslovit,
mám strach že se mnou nebudeš mluvit.
Proč pokaždé když tě vidím musím se bát,
že se mi s ostatními budeš smát.

Kéž by jsi věděl, že jen nám je souzeno se milovat.
Autor Krist7nka, 07.09.2011
Přečteno 550x
Tipy 6
Poslední tipující: Emmelia, Ružka, Lenullinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji pouze jsem nechala myšlenky volně plynout...

08.09.2011 16:37:00 | Krist7nka

Milé a upřímné.

08.09.2011 16:20:00 | Ružka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí