básnička pro naději?

básnička pro naději?

Anotace: možná

z tvých lží
(podvodů)
bych nespočet
sítí
mohla splést
opovrhuješ mnou
a říkáš
že máš mě rád
tak řekni
je to trest?

trest za věrnost
(lásku)?

vždyť už nejsem
už přemouváš
-jinou-
smrti
bych se kvůli tobě
přiblížila
tak řekni
čí je to vinou?
Autor amores peros, 09.09.2011
Přečteno 539x
Tipy 7
Poslední tipující: Andělskými perutěmi chráněna, Admen, Denael, strašidýlko-střapatý, Live to fight
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí