Nejde o nic - i když je pro Vás svět

Nejde o nic - i když je pro Vás svět

Anotace: ...který byste chtěli mít pro sebe :-)

Rozdávat se někomu
jako balíček karet
je krásné a hazardní.

Dát někomu své srdce
na podnosu lásky
je okouzlující
i strašidelné.

Darovat lásku z duše
je pro druhého
vdechnutí duše spřízněné,
jako vdechnout život
rodícímu se dítěti
dvou šťastných lidí.

Nedejte znát strach
a jděte si za tím,
koho máte rádi...

Nebojte se oslovit,
stačí obejmout pevným pohledem,
pohladit jemnými a přívětivými slovy...


...vždycky můžete být odmítnuti...


ale za zkoušku nic nedáte...
nejde o nic - i když je pro Vás svět,
který byste chtěli mít pro sebe
Autor Tomáš Přidal, 17.09.2011
Přečteno 294x
Tipy 8
Poslední tipující: jitka.svobodova, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano,jděte za tím,koho máte rádi.ST***

17.09.2011 17:26:00 | jitka.svobodova

... někdy to vůbec není jednoduché...

17.09.2011 13:44:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí