Dědičný hřích

Dědičný hřích

Anotace: . . .

Dědičný hřích

Milovat
bych se s tebou chtěl
uprostřed louky plné pampelišek
hned po ránu
ještě když čerstvou rosou voní
kýč
hodný pokleslého románu
jenomže obraz ten
dokolečka se mojí hlavou honí
a touha
ta přece neumí ctít realitu

tak toužím

uzřít tě
nahou
vznášet se po pažitu
do cípu jitřní mlhy lehoučce zahalenou
zvenčí
prokřehlou chadem
a uvnitř
představami
do běla rozpálenou
toužící
možná i studem maličko roztřesenou
zatímco
slunce schované ještě za obzorem
zvědavě nahlíží přes okraj
se zatajeným dechem pozorujíc
jak kolem Adama a Evy
pomalu narůstá to zvláštní chvění
těla se proplétají
dech zrychluje a výraz tváří mění
až výkřik ranním tichem
prořízne celý kraj
dlouhý a něžný
jak teskný tón
posledním výdechem
zahraný

na šalmaj
Autor Woodeman, 18.09.2011
Přečteno 313x
Tipy 14
Poslední tipující: Judita, Lorraine, Romana Šamanka Ladyloba, Pevya, Jožin z Moravy, la loba, Matsuyama Tatsuko-chan, Lonely.girl
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mňamka - vítej

25.09.2011 11:40:00 | Romana Šamanka Ladyloba

vítej na literu,
píšeš hezky

21.09.2011 09:27:00 | Jožin z Moravy

Krásný obraz:-)

20.09.2011 12:02:00 | la loba

Nemám slov... nádhera
ST

20.09.2011 11:28:00 | Matsuyama Tatsuko-chan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí