Možná

Možná

Anotace: Pro mou nejmileší...

Možná sníš
I Možná víš
Možná se právě směješ
Možná letíš výš a výš
Možná jsi se mnou
Dlaň mou ve své hřeješ
Možná jsi jen letmou
Vzpomínkou a neodejdeš
Možná jsi byla anděl
Hlas, který ve snách slýchám
Možná jsi byla láska
Ta, které nikdy nepřebývá
Dost možná jsi byla jen kapka
Slza co po tváři mi stéká
Dost možná jsi byla jen přelud
Tělo, které se už neobléká
Dost možná jsi byla mnohem víc
Křišťálová krása
Čistota, jež se pod povrchem skrývá
Říká se jí láska
Čas, kdy jeden pro druhého svůj život snívá
Chvíle, která nikdy nevymírá
Oddělila nás zem
Však v mém srdci já stále budu snít
Pro tebe lásko má, dál teď budu v našem světě žít
Autor mmmaaatttyyy, 19.09.2011
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, E.T.Jane, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vyznání zamilovaných jsou vždycky krásná, protože je píše nahlas tlukoucí srdce.

19.09.2011 10:33:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí