Nejistá

Nejistá

Anotace: pro tvé oči, jež ji nikdy nezahlédnou...

Sbírka: citová

Nejistá jsem,
o lásce přemítám jen.

Poslední dobou,
tak krásná zdá se mi.
Vezmu ji s sebou,
po cestě napříč zeměmi.

Nejistá jsem,
vždyť je tak vratká,
jako štěstí pomíjivá.
Proto nechávám si
otevřená zadní vrátka,
ač je to vlastnost pokrytecká.

Černým fixem
srdce na lavici kreslím.
Budiž pro ostatní poselstvím!
Však jsem,
a dokazuji to všem ostatním,
láskou překypujícím oslovstvím.
Autor francouzka, 19.09.2011
Přečteno 368x
Tipy 4
Poslední tipující: FairyLAdy, hatlapatla, Donne
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Donne: Děkuji! :) Vážím si ho!

21.09.2011 21:02:00 | francouzka

Dávám tip za " láskou překypujícím oslovstvím "

19.09.2011 20:46:00 | Donne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí