vpred

vpred

Anotace: ...

musím sa otočiť
a ísť dopredu
pospiatky

Tvoje oči svietia do tmy
a za obrovskými bránami
je počuť kvílenie
nespratníkov

nemôžem sa obzrieť
na Teba
pretože z Tvojich očí
vyžaruje svetlo
ktoré ma priťahuje
ako žiarovka odporný hmyz

takto sa pozerám dozadu
kráčajúc dopredu
chrbtom
a hovorím si
že je to fajn

no nikto mi nepovedal
že sa mýlim
Autor maliska, 21.09.2011
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: nebech, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí