Letní odpoledne

Letní odpoledne

Anotace: milenců setkání čas

Sbírka: Vyznání aneb Všeho moc škodí

Travnaté břehy rybníčka,
stali se místem občasných setkání,
jednoho páru zamilovaných utkání,
jsou zalité teplem letního sluníčka.
Políbení do vlasů Ti dám,
ať necítím se smutně sám.

Kapr z vody kouká zvědavě,
občasný závan vodní hladinu čeří,
milenci se druhému se vším svěří,
vyprávíš o touhách svých poutavě.
Políbím hedvábný hřbet Tvé ruky,
ať neslyším své temné vnitřní zvuky.

V trávě rozložená deka,
tělo na tělo milenci vedle sebe leží,
kvítky ze stromů na ně jemně sněží,
žlutý pes prosebně štěká.
Políbím Tvou křehkou šíji,
ať srdce mé se dál nesvíjí.

Pes za klackem žene se do vody,
sýkorka pěje z březového vrcholku,
dudek upravuje si svoji chocholku,
užíváme si té letní pohody.
Políbení na čelo Ti dám,
ať stále ochraňovat koho mám.

Hlavu opřeš o mé rameno,
prstem na zádech srdce Ti kreslím,
na naši šťastnou budoucnost myslím,
nahlas vyslovuji Tvé jméno.
Políbím Tě na Tvé tváře,
ať si vezmu trochu její záře.

Vzívám tyto krásné dny,
kdy teplým úsměvem sluníčko svítí,
přináším Ti náruč polního kvítí,
jen o Tobě jsou mé sny.
Políbím ret Tvůj sladký,
ať je naše šťestí zpátky.
Autor tomtomtoma, 23.09.2011
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: Antares
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná a plná lásky a pohody.

23.09.2011 21:52:00 | Antares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí