Šťastné noci

Šťastné noci

Anotace: kdy sny se uskutečňují

Sbírka: Vyznání aneb Všeho moc škodí

Svátkem je mi každá noc,
kdy unavená vedle mě leháš,
luna má zrovna nad světem moc,
zlehka peřinu společnou zvedáš.

Tvé tělo k mému tělu padne,
tak dokonale k sobě stvořené,
vůně Tvé pleti pokoji vládne,
naše ruce v jednom klubku spojené.

Uspokojující pocit štěstí nastává,
tvář ve Tvých vlasech schovaná,
klidně odpočívající postava,
mé teplé náruči jsi souzená.

Milé je každé ráno probuzení,
z postele na nohy mi pomáháš,
v Tvé náruči pokračuje moje snění,
starost o mě v srdci máš.

Když rozlepím své oči,
teplý čaj už na mě čeká,
pes do náruče mi skočí,
má pomalost Tě trochu leká.

Tvé vnady obejmu při loučení,
s úsměvem začíná nový den,
spokojeně navazuješ na své spaní,
a pak čekáme na další noc jen.

Přivřu jen trochu své oči,
Tvá usměvavá tvář mě vítá,
snění tak nikdy se neukončí,
naděje v zítřek ve mě svítá.
Autor tomtomtoma, 24.09.2011
Přečteno 438x
Tipy 1
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí