Krizovka

Krizovka

Anotace: (nejedná se o absenci diakritiky) i kdyby ano, kdo by hledal tajenku? já o to nestojím :( láska nedává smysl.. a v žádném případě není krásná..

Setři slzou pochybnost
máme toho oba dost
útočíme, nesmějem se
neblázníme, nesnesem se..

..že snes bys mi modré z nebe
pamatuješ na ten slib?
oba dva uvažujeme
jak by mohlo nám být líp

ani jeden si to nechcem
nechcem vůbec připustit

/i když je nad slunce jasné,
že každé slunce jednou zhasne../
Autor kaaamiiii, 25.09.2011
Přečteno 315x
Tipy 6
Poslední tipující: Live to fight, Druza, CULIKATÁ, chicacheca, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí