Divná holka

Divná holka

Anotace: Někdy je to s nima divný

Sbírka: Ženy, Slečny, Holky, nutný zlo

Holka chceš to nezávazně,
sem, tam a je ti krásně.
Dělá to dobře tobě i jemu
ale já, já na to seru!

Chceš abych byl sakra tvrdej?
No tak mě ty couro mrdej!!
chceš to mít romanticky?
nahodim poezii typu chemistry

Tvé oči jsou jak svit luny
když je vidim, hned vim kudy
kudy vedou špatný cesty
když tvoje oči jsou jak hvězdy

Řekni holka, jaké jsou tvé city,
řekni to dřív než budou zabity.
ty jsi můj cíl, ty jsi má touha,
ale cesta k tobě je sakra dlouhá!

nevím co, co dál psát
tak skončim dřív než mě to bude srát!
Autor retro, 25.09.2011
Přečteno 450x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí