(Ne)milování

(Ne)milování

Povzbuzující vzdechy,
hluché pohyby života,
závod o pohár
slasti.

Objevení
zastřené přítomnosti
toho něčeho
v těle,
v mysli,
vyplavující se
s každým
dalším
zakousnutím
do lalůčku

ano. ano.

Pár minut poté:

Pocity vyprázdněnosti
(ne té fyzické)
Pochybnosti
o existenci
vzájemného propojení
(ne toho fyzického)
znovu nalezeny
a oprášeny

Před rozloučením:

„Kdy se zase uvidíme?“
Do umlklého monologu
Nejasné „ Brzy“
doprovázeno
představou
příštího
Vyvrcholení

Asi to není milování,
ale sex.

Autor innominata, 27.09.2011
Přečteno 461x
Tipy 7
Poslední tipující: CoT, Jozef Bojanovský, Víla, hloubavá
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy to vážně je jen úzká hranice.

28.09.2011 16:32:00 | hloubavá

Škoda.

27.09.2011 22:40:00 | Donne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí