Tužba po chtění

Tužba po chtění

Anotace: Jen tak seďet je někdy až příliš.

Já blázním,
pod tónem ticha,
a ty . .
vedle mě,
dýcháš,
tvé rty pokrývají kapky,
kapky mé purpurové touhy.

Jak moc chtěl bych je chytit,
a z vlasů tvých splést misku,
a z misky pil,
plnými doušky,
pil bych z tebe.

A tvé hlubiny jsou celý můj vesmír,mé bytí.
Autor Ante portam inferam, 28.09.2011
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: amores peros, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí