Jednou zapomeneš...

Jednou zapomeneš...

Anotace: Watched it burn as I touched your face...

Pod hladinou Tvojí kůže
zahlédl jsem drahokam.
Odpovědět ten Ti může,
aniž by však žádal dlůžek,
kdo, proč, za kým, kdy i kam.

Pod hladinou Tvojí kůže
chci se jednou potápět.
Vypustit poslední dech,
tělo pak nechť kryje mech,
jen mě nech se vrátit zpět.

Pod hladinou Tvojí kůže
mezitím se schází dav.
Který z těch, co přešli zem,
stane se Tvým vítězem?
Kdy mi řekneš: "Plav si... Plav..."?

Pod hladinou Tvojí kůže
budu pak nezvaný host.
Bojím se, že zmizí cit,
nezbude už kapacit
ubytovat minulost...
Autor A. L. McCawley, 30.09.2011
Přečteno 397x
Tipy 4
Poslední tipující: Týna, Špáďa, Kateřina Lukavská
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je kásné nechat se láskou zapalovat či zapalovat jí jiné. V jakémkoliv věku!

08.10.2011 17:05:00 | Špáďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí