Láska

Láska

Anotace: ...

Při lásce srdce lehce se chvěje
a v duchu skřivan slavnostně pěje.
Labutě jsou stvoření lásky -
bělostní pánové, bělounké krásky.

Polibek lehoučký jak křídla motýlí,
i jeho krása co chvíli se rozptýlí.
Pak zlomené srdíčko jak plamen skomírá,
nejradši v koutě samo si vzpomíná,

kolik jen dostávalo barevných snítek
teď k němu neletí jediný kvítek.
Tak už to na světě přece jen chodí,
něco se rozpojí, jiné zas spojí.
Autor Dulina, 02.10.2011
Přečteno 295x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí