Nohy

Nohy

Anotace: chůze a pohyby

Sbírka: Vyznání aneb Všeho moc škodí

Tvá chůze mému oku lahodí,
Tvá chůze je tanec hadí,
za zvuků píšťaly z Bombaje,
hadí mág život Ti vdechuje.

Kouzelník v magickém transu kroků
přizpůsobuje se pohybům Tvých boků,
ústy do píšťaly mocně duje,
Tvá noha v rytmu lehce pluje.

Krok za krokem je symfonií světa,
výpady boků znakem odcházejícího léta,
bříško lehce vysunuté vpřed,
dívám se na jeho zdobený střed.

Noha před nohou si ladně kráčí,
na své sázky zapomínají hráči,
s pusou dokořán pozorují nohy,
které otevírají mé nejsladší touhy.

Noha nohu pravidelně střídá,
dirigent v taktovce mírně přidá,
ruce vložené na pružné boky,
počítám si v duchu Tvoje kroky.

Noha o nohu se jemně otírá,
vítr rozpustile celou krásu otvírá,
husitský pastor o nohách káže,
sutanu mu drží malé páže.

Každý den k nohám Tvým klekám,
na jejich pohyb netrpělivě čekám,
Tvá kolena směle líbám,
o jejich kráse tiše zpívám.
Autor tomtomtoma, 05.10.2011
Přečteno 405x
Tipy 3
Poslední tipující: Donne, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí