Na rozloučenou

Na rozloučenou

Anotace: Jednoduchá porozchodová báseň vyjadřující mé pocity

Sbohem dávám lásce tvé
Srdce mé už milovat nezná
Vítám již jen smutky své
Snad i to i tvé srdce sezná

Ty líbáš ústa jiných žen
Já v slzách usínám
Když přijde nový den
K Bohu ruce vzpínám

Radost tvá je smutek můj
Tos poznal již dávno
Já nemůžu již stůj co stůj
Zapomenout,co je možno

Tak sbohem tedy, milý můj
Milovals mě, teď se loučím
Já skrývat budu smutek svůj
A tímto tedy báseň končím
Autor Dark Princess, 05.10.2011
Přečteno 402x
Tipy 2
Poslední tipující: Nergal, Koza
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý konec je později k něčemu.. dobrý..

27.12.2012 13:37:56 | Nergal

To jo...nekdy...

28.12.2012 13:05:21 | Dark Princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí