Mrholí

Mrholí

Anotace: mrholí....padá déšť...a nakonec kroupy...pak slunce vysvitne

Mrholí...
padají střípky deště
vše do jedné kapky se slilo
co před chvílí s mrakem žilo

kroupy padají
střecha pevná je?
nevím a počkám...
ne...raději ji upevním
něčím nebeským.

polykám déšť,
avšak je ho málo,
aby ukojil mou touhu
po slunci co si se mnou hrálo.

Duše v dešti
čistá vypadá
ale když usychá
tmavá je a uvadá

Smím o tobě snít?
než přijdou dny
kdy i sny budou muset se skrýt...
Autor greenus, 11.10.2011
Přečteno 253x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí