Nevěřím na lásku

Nevěřím na lásku

Anotace: Ne.. už nevěřím...

Říkám ti, končím s tebou,
do mého srdce už nevcházej,
jsi až přespříliš krutá,
přinášíš jenom beznaděj.

Nestojím o zklamání a slzy,
už bylo toho dost
a klidně ti pravdu povím,
že u mě nejsi vítaný host.

Už vím, že od tebe
mě nic dobrého nečeká,
až opět budeš ke mně mířit,
tak obejdi mě zdaleka.

Jen sis se mnou zahrávala,
už nebudu dávat city v sázku,
ať o mně říkají, že jsem blázen,
už prostě nevěřím na lásku.
Autor Charibeja, 11.10.2011
Přečteno 409x
Tipy 12
Poslední tipující: andel.smrti, Richter Rosenheim, hašlerka, la loba, Rakasteta, CULIKATÁ, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí