Nepovoleně ozbrojený

Nepovoleně ozbrojený

Anotace: to J.L. ... taková chvilková

Miluju tvé dokonalé vady, tvé pihy i tvé známínko.
Když koukne na mě ten tvůj ksichtík, volám pomoc, maminko!

Vše ztraceno je v jednu chvíli, stačí i jeden pohyb černo černých řas,
jeden pohled neviňátka a já v transu sedím zas.

A ty víš moc dobře o svých zbraních, víš že mě vždy zničí..
Pak jsem z tebe, po Ostravsku, opět řádně v pi.i
Autor Justýna, 12.10.2011
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí