Valentýnská doména

Valentýnská doména

Anotace: Přáníčko k Valentýnu.

Vzpomínám, jak minulý
rok jsem ti přáníčko
dával, od té doby se
mnou amore pořád jen mával.

Je zběsilý,šílený,nezkrotný!
Jen ty máš na tom zásluhu.
Vždiť k tobě já ho cítím,
pro tebe já ho pěstuju.

Miluji Tě nadevše,jsi
miláček můj,na
oplátku chci být na
vždy jen a jen Tvůj!
Autor Mares, 14.02.2006
Přečteno 539x
Tipy 2
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, wigi.sama
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (6x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí