sss

sss

Anotace: sss

Večer chodím,do parku rád,
stejnou cestou,snad tisíckrát,
víš,že nemáš,čeho se bát,
když s tebou půjdu nocí já,
chci se Ti pochlubit,
vše o hvězdách vím,
sednem si na trávu,
chceš víno dolít?
Nemusíš,se na mě usmívat,
mě stačí,když si budem povídat,
tak lásko,polib mě,
ať se hvězdy točí,
nebo se v noci stratím,
snažší je,hvězdy si dobírat,
než-li tvoje srdce dobývat,
má lásko přitul se ke mě,
ještě o kousek blíž,
ať na ty hvězdy,lépe vidíš.
Autor váhy, 12.10.2011
Přečteno 328x
Tipy 12
Poslední tipující: Tanzania, hašlerka, Petbab, J's .., Agniezka, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí