Blues pro ztracenost

Blues pro ztracenost

Anotace: Byli jsme tři a teď jste dva...

Tak nějak ztratila se

snad ve městě teď klopýtá
a snaží se nás znova najít

Pro šedou Prahu
když je v dešti
byli jsme tři
a teď jste dva

To víš, že ztratila se

už včera dávno nebyla
Máš strach snad o ni?
Nebo snad vzpomněl sis
že já tu jsem ta samotná?

Pro zlatou Prahu
když je v slunci
jste dva
a já to nechtěla

Možná že já se ztratila

v tvých slibech, činech,
báchorkách

a ty se chováš jako bych
já vše zabila...
Autor Lacosta1, 13.10.2011
Přečteno 418x
Tipy 16
Poslední tipující: mkinka, Denael, Robin Marnolli, Lenka Krásnodvorská, její alter ego, xavian, hašlerka, Jiparo, labuť, Donne, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejsou vždy oba vinni..i když většinou ano.

30.11.2012 16:08:59 | Robin Marnolli

Nikdy jeden, vždycky oba jsou vini...

13.10.2011 11:02:00 | labuť

černý jak černý kafe...

13.10.2011 07:52:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí