Proměnlivost žen

Proměnlivost žen

Anotace: a jejich nestálost

Sbírka: Vyznání aneb Všeho moc škodí

Své chování často mění žena,
je jedno, jakého je jména,
velmi často se žena změní,
je konec bláznivého snění.

Jen blázen chce ženě věřit,
se svou touhou se jí svěřit,
jen blázen ženě stále věří,
pak smutně čeká u dveří.

Žena je ze stromu list,
větrem hnaný v tisíc míst,
na Tvůj úsměv stále čekám,
Tvého rozmaru se navždy lekám.
Autor tomtomtoma, 13.10.2011
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: Niky88, J's ..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy to tak taky mám..

13.10.2011 19:40:00 | J's ..

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí